Diensten

DM GroenvoorzieningBij DM Groenvoorziening kunt u terecht voor zowel ontwerp, aanleg als onderhoud van uw tuinproject. Maar ook voor de verkoop van allerhande houtconstructies, afsluitingen en verhardingen bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzelt u niet ons te contacteren. Graag verstrekken wij u bijkomende informatie of komen wij langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier. Daarom is het maken van een goed ontwerp uiterst belangrijk. Samen met u bespreken wij de wensen en onderzoeken de mogelijkheden, op deze manier weten wij perfect welk doel u voor ogen heeft. Het terrein wordt eerst opgemeten en eventuele huidige beplanting geïnventariseerd, waarna vrijblijvend een offerte wordt opgesteld.

Aanleg

Na het ontwerp en de vrijblijvende offerte volgt de realisatie van uw tuinproject. Deze realisatie kan eventueel opgesplitst worden in fasen omwille van budgetspreiding of seizoensgebonden activiteiten. Bij de materiaalkeuze proberen wij zoveel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving. Indien u zelf over groene vingers beschikt en de plannen liever zelf uitvoert, levert Groenvoorziening Decaluwe u enkel het ontwerp.

Onderhoud

Bij een mooie tuin hoort een grondig en regelmatig onderhoud. Snoeien in de juiste periode is daarom belangrijk voor het gezond houden van uw tuin. Maar ook ten gepaste tijden maaien, wieden en bemesten vormen de bouwstenen van uw groene long. Door ons onderhoudsplan weet u wanneer u welke taak moet uitvoeren, onze expertise en ervaring staan daarom geheel ter uwe beschikking.

Houtconstructies

Ook voor diverse houten tuinconstructies bent u bij ons aan het juiste adres. Deze constructies bestaan uit unieke, stijlvolle schermen, poorten, terrasplanken, tuinmeubilair en allerhande hekken die geheel uit hout zijn vervaardigd. Ze zijn niet enkel verrassend laag geprijsd maar zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Afsluitingen

U kunt bij ons tevens terecht voor allerhande afsluitingen en poorten in alle mogelijke materialen van hout tot beton, verkrijgbaar in zowel kleine als grote afmetingen. Maar ook voor de plaatsing van kleine hekwerken tot een grote terreinafsluiting bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhardingen

Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt het visitekaartje van uw woning en kan voor een grote meerwaarde zorgen. Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen zoals blauwsteen, natuursteen, betonsteen, klinkers of tegels. Indien nodig kan het oude terras of de oprit opgebroken worden. Het verzamelde puin wordt uiteraard door ons weggevoerd.